Thursday, January 22, 2009

An Evening in Paris.

Hahah. Title tak nahan. Aku tetibe teringin nk tgk cite lama Hindustan tuh. Tp tak mo tgk la. Title tu ade perkataan "evening". So that is equal to the moment I'm typing this entry la.

Aku sebenarnya tak tau nk cite ape sbb takde cite yg besh2 pun. Jari-jemari aku tetibe nk menaip sesuatu ayat yg panjang2. Okla. Just nk tunjuk bukti yang aku pergi melawat uncle aku kat hospital semalam. Ade org tak percaya. Ha amek ko.

Oke. Baju hijau tu uncle aku yg sakit, Long Kadir. Baju putih berperutan depan ini uncle aku ugak, Pak Man slash adik long Kadir n mak aku la. Yang pake spec and berbaju coklat ni ank2 long Kadir slash cuzin2 aku aa. Eh. Korang bace ke ape yg aku tulis ni ? Haha. Mucho gracias.

Isk. Tetibe teringat kat Mr. Prince William. Oh Webbit, siapakah engkau ? Muncul lah di hadapan ku lg. Hahas.

Ape aku nk buat ptg2 nie ?

//SOS.SOS.SOS.

7 comments:

hanafana said...

hehehe...yesshh..mr weebitt..munchulalaaalala..

Ephy A. said...

hahahah
yekk.. muncull laa dikawww..
hau2 //rindu mode.

Poison Flower said...

lu dh tgk citer korea loving in paris?

serius,gua rekemen. pelakon hero yang anak sedara hero tu, muka sebijik mcm gua.

lepas citer tu keluar, gua pun meletop sama glamer. hahaha

Ephy A. said...

hahaha
hah? serious ke beb?
gua nk pecaye niee! XDD

hanafana said...

lor..takdelaa sebesh mane pown cite tuh...tp hero ye mmg cute la.. :D

Poison Flower said...

serius beb. nnt dh kena time, gua upload photo muka gua.

gerenti meletop. haha

Ephy A. said...

hehehe
gua tunggu lu, beb! :DD