Thursday, January 29, 2009

Ouh.

Aku baru balik dari pergi bayar bil elektrik kat post office. Tgh2 tunggu turn, aku nampak la seplastik choki2 kat atas kerusi. Wah. Amat menyelerekan ank tekak aku. Patu tuan nye dtg terus amek dan makan choki2 tu dpn mukke aku. Dye pandang aku mcm tak penah pandang. Yela, 1st tyme tgk akak cun kann. Tak berpaling tpt len. Naseb baek mukke kekanak tu serupaaa dgn Pasha, vocalist band Ungu tuh. Wah. Aku pun dok tenung aa dye ngn pandangan mata aku yang menggoda. Patu dye lawan pandang ngn aku. Cis tak mo kalah nye budak. Last2 aku senyum sket, trus dak tu cairrr lalu tertunduk maluu .. Wakaka.

Aku nk usha choki2 dye jehh.

4 comments:

Khadijah said...

Ngan bdk2 bawah umur pun ko layan gk eak... Hahahah..

Ephy A. said...

nk wat cmner..
dh choki2 dye usha aku dulu.
hahaha

Poison Flower said...

kakak dia polow sama tk?

Ephy A. said...

err..
kelihatannya tiada kakak dya memolow nya.. huhu