Monday, April 27, 2009

The Uninvited.


I never expected too much on this movie but my momma was way too scared.
Aaa
And I don't know why
Hehe


"Laa .. Patut laa bapak dia and his gf tak hiraukan kakak diaa"


P/S : Momma nak tinguk Bohsia : Jangan Pilih Jalan Hitam ouh. And oye, Setan Budeg is in sighttt !!

5 comments:

hf said...

Adoi..
hana memang tabek la kat momma!
Sangat beranii diee...
Hana tasukee!!
H0ho..boleh buat Hana pengsannn..
.
.
tulungg la jangan tengok cite Bohsiaa tuh..tak bag0s langsung tengok cite macam tuh!

P/s: Kak Syaa n Momma!! Miss u so0 munchy much!

hf said...

Adoi..
hana memang tabek la kat momma!
Sangat beranii diee...
Hana tasukee!!
H0ho..boleh buat Hana pengsannn..
.
.
tulungg la jangan tengok cite Bohsiaa tuh..tak bag0s langsung tengok cite macam tuh!

P/s: Kak Syaa n Momma!! Miss u so0 munchy much!

hf said...

Adoi..
hana memang tabek la kat momma!
Sangat beranii diee...
Hana tasukee!!
H0ho..boleh buat Hana pengsannn..
.
.
tulungg la jangan tengok cite Bohsiaa tuh..tak bag0s langsung tengok cite macam tuh!

P/s: Kak Syaa n Momma!! Miss u so0 munchy much!

Ephy A. said...

hahahah XDD tu laa.. xseswaii cite Bohsia tuh hee
we miss you too dearieeeeee!!! :DD

hf said...

haha..asal macam 4 kali kan hana tulis nihh..adoi :(