Wednesday, May 6, 2009

Myspace is another Photobucket ?

Aku pelik aa.
Mereka.mereka placing heapsss of photos dalam Facebook or Tagged or Friendster
Tapi tada pula mereka.mereka ini menaip di shoutout ato kumen.kumen sebegini ;

"Hye all ! Comment my new pix plisss ! Love youu ! Muaaah !"

Sungguh !
Aku tapenah nampak mereka.mereka itu menshout sebegitu.
Tapiii
Kalo di MySpace itu
Ya ampun.
Lepas add, mesti mereka.mereka ini meriplai begini ;

"Hii ! Thx for the add. Comment my pix eh .. Kalau boleh, spam sekali. Hehehe."

Patu
Mereka.mereka yang lain itu pun mengkumen aaa banyak.banyak
Takut orang yang baru di add tadi itu mendelete mereka.mereka yang lain ini.

Pas kumen
Mereka.mereka yang lain ini pula menunggu giliran untuk photos nya dikumen kembali oleh orang yang di add tadi.
Macam harem.
Mereka hanya mengkumen satu ato dua ato langsung tidak kumen
Tak ke kecik hati ?


..

Baru aku tahu fungsi sebenar MySpace[dot]com itu.

8 comments:

ekino said...

hahhaa

biasalah tu..

:D ekino pn terkena jgk

asek disuruh mengomen pix mereka..

isk3!ngada sungguh kan?..

haha :D

Ephy A. said...

hahaha tu laa..
terlebih sudaa :DDD

hf said...

::..D.E.L.E.T.E.D..::

Ephy A. said...

i know i know.. =DD

hf said...

sajehh nak tulis gak..
one of the reason why I deleted my ms acc~ :)

S.I.N said...

hye. im new 2 ur blog. jz looking around 4 new blog 2 read.

it is juz like youngsters nowadays dunno hw to differentiate between social network and photoblog.

wat a stupid.

p/s nice blog eh :)

Ephy A. said...

true.

thanks :)

[mr]_anonymoUs said...

myspace is for pipel wit issues..haks=p