Saturday, May 30, 2009

Selamat pengantin baru, Ijah & Amar.

Alhamdulillah
Sudah selamat diijabkabulkan budak dua orang ini
Semoga kekal ke akhir hayat .. InsyaAllah =)

Aku tak pasti pula sejak bila mereka bercinta tapi apa yang pasti dua orang members aku ini memangggg lamaaaa bercinta aa
Sejak di bangku sekolah lagi
Dengan kuasa Tuhan, panjang jodoh mereka
Tabikk springg kat korang lahh ~ !
Hiks3xx
Oh oh aku kenal Amar dulu patu baru Ijah sebab Amar ini exclassmate sekolah menengah aku.
Patu jupe semula di college.
Tak sangka satu college and satu course dengan ko, Amar !
Sibuks jee.
Haks33x
Dipendekkan cerita :
  • Aku pergi bersama Afyna **Pes taim jemput ko kat Pokok Mangga weh !
  • Tunggu Shasha dan Elly nak dekat satu zaman jam.
  • Kereta dok panjang berjelaaaa.
  • Parking kat tepi pantai jalan yang memang betul.betul tepi jalan sampe aku mao bukak pintu kereta pun takut.
  • Snap.snap poto. Click.click.click.
  • Ijah memang ohh so beauuuuttyyfuulll, I tell youu.

Itu sahaja.

Poto.poto aku banyak di camera Shasha.

P/S : Eecha, pat sikit upload. Aku tasabao mao tinguk ! =DD

Bais.

6 comments:

izzat said...

eh2.. akak bila lak? ermm? tak saba tgk org.. org pn tak saba mau tgk dia, akakaka...

Ephy A. said...

akak??
tunggu pas ijat da ade anak 2 org
hahahah :pp

sawadina said...

akak, suami die encemmm la.ahaaa
:p

Ephy A. said...

hahh???
amar encemm??
wakakakakak..
selepas poto nya diedit, ya, mmg encem..
kalo jupe live, hmm, tatao mao ckp cmna..
huihuihuii~ :pp
jahat nye akuu~ :pp

sawadina said...

ahahaa, serious?
waduhh jgn kak die dah jdi suami org
kng ngamuk itu bini die.haha
:)
xpe sudah jodoh la katekan.hehe

Ephy A. said...

hahahahah
tu laa.. kene tibai ngn ijah kang ;]]