Friday, June 26, 2009

Selamat !

"Azizol Bin Md Amin. Aku nikahkan dikau dengan Haryati Binti Abu Bakar dengan mas kahwin nya 40 ringgit. Tunai"

"Aku terima nikahnya Haryati Binti Abu Bakar dengan mas kahwinnya 40 ringgit. Tunai"

Pergh.
Sampe kat rumah aku boleh dengao okay
Aku rasa si Azizol itu kena ulang dua kali kot
Hik3x
Pukul 10:15 pm baru nikah
Nasib baik aku tak ikut momma malam ini
Kalo tak
Gerenti aku menguap suda

Btw
Selamat pengantin baru, Yati !!
Tak sangka awak da kawen dulu. Huhu.
And tak sangka awak kahwin dengan Azizol budak rambut kerinting itu
Heheheh.
Semoga berbahagia ke anak cucu
InsyaAllah

Hm
Aku rasa.rasa kopem isuk makcik Malia datang ..
Yeays !!
*Gembira dengan sedikit kelompatan*

4 comments:

jebat said...

salam..nk tnya sikit..apa nama penuh awk ek..haaa..ape pn mmg 4 sure awk kwn yati..sya ni husband dia, org yg awk kata rmbt kerinting tue..huhuhu..

Ephy A. said...

salam. erkk
ni Azizol ke?
huhu sy habsah abdlah :)
aisey terkantoi lak kat blog .. sorryy huhu

jebat said...

ooo..habsah..sya knl awk. rmh awk dkt je dgn yati kan? so skrg wat ape, stdy kt mne? or dh kje? ble nk jmpt sya ke mjls khwn awk?? haaa..jwb jgn xjwb..

Ephy A. said...

ha ye tidak syak lagi hahas skng jd photo editor je, dah abis study n jemput ke majlis sy lak uhmm lama lagi k, not in sight lak hahas, nnt sy akn jemput juge kamu n yati :D