Monday, September 28, 2009

Ohai !

Salam. Sopan sikit.
Cam dah lama aku tak update blog nip.

Okaii
Last Saturday, aku pergi ke majlis pertunangan my very best bestie, Nyottie.
Selamat bertunang, Nyot !! :))

Dan sudah semestinya aku telah diajukan soalan berbunni begini ;

"Kau bila pulak, Habsah ?" , oleh macik Zainon hehe eh Zainon kan nama mak ko, Nyot ? Huws.

Dan jawapan nya ;

"Sabar yee, macik. Jangan risau, saye dah makan dah sirih tu.. hehe" Kui3x.

Baisss !! =)

P/S : Tak jadi tinguk muvie ini hari. Ditangguhkan ke hari Rabu.

10 comments:

siggplus said...

ceh..penat aku iron baju pakai smart2 arini..ingt dpt tgk g-force..haha

ringo said...

berapakah usia rakan anda ini ketika menjalani pertunangan tersebut

Ephy A. said...

siggplus,
hahahs ko rajin pake smart2 lagi ari rabu nnt kan? hee

Ephy A. said...

ringo,
usianya adelah 23 thn tp bulan depan 24 thn ;)

hf said...

wah~ kak roniza ek name die??lupe daa..haa..ape2 pon wish die selamat bertunang! kawen ajak~ :D
hahaks..
em
btw..G-Force Hana tgk 2 kali :)

Ephy A. said...

roniza?? wakaka rozarina la yangg hehe 2kali?? waaaa nape sampe 2kali tuu.. hee

sawadina said...

hehe, sume kwn2 akak sudah kawin yg hampir ke gerbang perkahwinan..
insyaALLAH ade jodoh akak plk kan?
hiiii tlg bg jawapan unutuk soalan mak kawan akak tuh.ehehe :p

Ephy A. said...

insyaAllah he3x
jwpn?? err sgt la tidak pasti lagi :pp

siggplus said...

esok jadi?aku dah cuci kasut dah ni..haha

Ephy A. said...

jadik! ko tunggu aku kat flyover okai ekeke