Tuesday, February 2, 2010

What I did today.

Grr. Tak best betul nak berjalan kalo time of the month ni.

Eh eip ! =)
Today I went out with mum to MMC to take her daily meds. And aku kena paksa pergi check sekali sebab batuk tak hilang hilang lagi hehe. I had to do the blood test ! Sampe begitu sekali kah ? =.= but thank God there was nothing suspicious. Things will get better okay, Sya. T____T

So patu balik awal. Tak seronok sungguh !

Oh oh
Masa kat car park, aku terserempak terlihat seko lipan. Laju gilew dia berlari. Patu tetiba ada la seko semut yang agak agak gagah cuba untuk menyapa beliau. Patu pergelutan berlaku. Patu semut tadi tercampak agak jauh, terjunam ke atas rumput. Patu aku tinguk dia tak gerak gerak. Pingsan kut. Ingat mau bunuh lipan itu, tapi tak elok la kan di tempat awam.

Aku sendiri tak tao mengapa aku membazirkan masa selama 30 saat untuk melihat incident tesebot dengan kusyuknya.

5 comments:

erniekO said...

hahahahaa. lawak la u ni.
ape yg i dpt simpulkan d cni.. u sengal! hahahaaha.

Ephy A. said...

i know i am.. behehe

erniekO said...

hahahahaksss....

dun take it to heart iyeee! :P

Hanafana said...

lipan!!
gigit giigit!

Hanafana said...

lipan!!
gigit giigit!