Monday, April 25, 2011

Bulan 6, 2010 dulu ..[ALERT : Jiwang]

[June]
.. aku tak sukke seorang guy ni. Aku tak tau laa kenapa aku macam tak berkenan dengan dia.
Rambut panjang. [Tak la panjang mana. Medium kot], mukke [sedikit] sombong.
Sampe aku dengan member bulih lak berbisik² bila dia lalu. Haha. Asal nampak dia jek, kitaorang dok sokseksoksek.[Eh. Jahatnya aku. Haha.]
Kesian dia kan ? Rasa²nya dia tak buat apa² kot.

[July]
Sama seperti keadaan pada bulan June.

[August]
Aku tak ingat bila aku buat Peace sampe dia ni ternampak and terpana. Hohoh. [Aku buat Peace sudah tentu bukan pada budak laki rambut panjang tu kann] Patu tinguk², dia ngeadd aku kat Facebook. Aku approved jek sebab yela, aku berkawan dengan kawan dia jugek. Lagipun kerja dalam satu bangunan. [Budget opis la. Hee.] Pergi utara barat selatan, di timur bertemu jua kann =P
Then, kenal² patu berkawan. Patu I don't know how and when ; we appeared an item ! =D
[Ofkos la aku yakin dengan perasaan aku kan] Dia mengurat kaw² punya. Huhe. [Ye aku tau. Sangat cepat kann]

[September]
Musyi² feelings =D =D

[October]
Melamar ^^

[December]
Bertunang ^^ ^^ ^^

[January 2011 - Today - So on - Infinity]
♥ is in the air =D =D =D

************************************

Walaupun sangat terlalu awal mengenal and menerima dia tapi rasa macam dah kenal dia bertahun². Maybe sebab we had a lot in common. Either of his good-looking figure nor his ticklish sense of humor ; it is because of his talking kinda way ; that attracts me in the first place.
I knew about his past and his dreams to achieve in future. And I hopefully hope I will always be his backbone throughout his life. Always.

InsyaAllah.

My dear Ady,
You and the whole you is my strength.
And your ♥ isn't enough to fill the world of mine. I will always need it more !

This is not a show - off kinda entry. This is an appreciation thoughts.
Sayang awak =)

4 comments:

Jue said...

kahkah.. kutuk kaw2 tak tahan.. jodoh kuat tu.. alhamdulillah.. moga kekal ke akhir hayat yek.. :)

Ephy A. said...

heeheheh insyaAllah..thanks kakk~ ^^

Hanafana said...

chomel giler love story mcm nih ;) Hope both of you have strong relationship.Thus,there is nothing more lovely in life than the union of both of you whose love for one another has grown through the years, from the small acorn of passion, into a great rooted tree. That's suit for both of you^^

Ephy A. said...

waaahh..thank you so much hanaa!! <3!