Sunday, April 19, 2009

Cuteee.

Aku tengok muvi Slumdog Millionaire kejap ini tadi
Tapi tasampe abis aa
Aku cuma mao bitao





Young Jamal is sooo000 cuteeeeee

He is soo cute in that muvi
Aku rasa ini kali pertama aku tengok Indian kid yang sangat comel 
Hohohh
Bagi aku aa

So pada sapa.sapa jejaka yang mirip young Jamal ini
Tidak perlu bimbang ..
Anda bekemungkinan tidak akan direject
Kakaka




Ugh
Peyut sakit

7 comments:

s.u.e.m.r.f said...

die mmg comel..tp da besa da xcomell..

Ephy A. said...

a'ah lor.. tp pipi nya itu tetap menjadi pojaan hatiku.. ekeke

hf said...

oits..sayang..baru tgk ker??
lorr..em..
chop2..die tak de la cute sgt..if nak comparekan dgn anak Shahrukh Khan..hoh0ho..akak try tgk citer kabhi kushi kabhi gham...hoh0o/..anak ye blakon as young Rahul :D

Ephy A. said...

ank shahrukhkhan? hohoho..dak tu xcute sgt tp bg hana bapa dia yg cutee kann.. ekekek

hf said...

alor :(
jgn arr boco raciaaaa =p

ekino said...

ekino pom da tgk cite tuh..

besh kan!!..

no wonder la dpt award mse grammy tuh..
:D

Jamal kecil tu mmg cute kan..
ekino pom ske tgk dia.. :)

hihi

Ephy A. said...

betuull!! hehehe
tp sya xtgk abis sebab tgk dr youtube je.. haks! :p