Wednesday, February 23, 2011

Baru nak jenjalan.

Tetibe Joliy buat hal. Adui. Kenapa Joliy ? Kasihan Joliy. Mungkin kekurangan kasih-sayang dari ku. Hoho.
Tiba kat traffic light Joliy sudah mengeluarkan bunni yang agak kurang normal. Sampe2 nak amik tiket JJ, Joliy termati :( Setat2 balik, tak bulih. Tindakan aku serupa macam dalam filem2 seram yang kenderaan tetiba mati tengah jalan. Patu nak setat enjin, tak leh. Ha camtu la keadaan aku semalam. Huhu.
Tapi nasib baik ada en.Awk :) Beliau yang banyak membantu. Kasihan jugee tak dapat berjalan-jalan :(
Kemudian, Joliy dirawat di Duyong sampe 3 jam. Duduk le aku dan en.Awk termangu kelaparan. Tak lunch lagi ok. Last2 makan di rumah saja. Lunch pada jam 645 petang. Hakk. Then hantar beliau pulang.

En.Awk, terima kasih sangat2 kerana menunggu bersama saya dengan penuh kesabaran. Leviuss :)
And to Joliy, minggu depan kita pergi klinik lagi yaa. Leviuss too.

2 comments:

Jue said...

cian.. ni kes tak service le nie.. kehkeh

Ephy A. said...

a'ahh kak..kakakaka //wat mukke xbesalah :PP