Saturday, February 26, 2011

I know but it somehow annoys me.

Ugh.
Seriously, this girl really get on my nerves.
Asal Sabtu je, sakit. Asal Sabtu je, sakit.
Aku yang ada program petang tu kena batalkan.
Aku ni, takut sangat tau nak cuti2 Mesia time weekend.
Dulu aku cuti pun sebab SAKIT. Darah and zat besi dalam badan aku sume turun menjunam.
Nak berjalan ke tuilet yang bape meter tu pon mengigil.
Teruk jugak la kot.
Tapi tak tahu lah kalo betul beliau sakit. Wallahualam.
Tapi pelik laaaaaaa. Kan. Tiba hari Sabtu je sakit ??
Aish. Lemakk.
Kena potong gaji ni. Eheh.
Cepat laaaa 28th.

Ok la. Itu saja luahan perasaan hati ku yang sedikit kusut dan sakit.
Oh yeh. And one more thing.
I won't tell here but uhm to that someone, just don't go overboard.
You're sure gonna get some poker face from me.

Kthxbai.

2 comments:

Jue said...

sabau je le.. ko geram.. akak lagggiiiii geram.. takde disiplin langsung.. suh dia blah cpt sha.. kahkah

Ephy A. said...

isukk saja lagii.hik2